Inspiration

Lars Wänglund

"Bevis på, at jeg har succes som produktudvikler"

Kom med bag kulisserne hos ROCA, og læs historien om det nye Regal klapbeslag. Hvordan blev det udviklet, og hvilke udfordringer stod man over for i løbet af projektet? Vi tog en snak med Lars Wänglund, hjernen bag produktet.

Ivan Calic

Glad for ROCAs produktsortiment og hurtige levering

På få år er ROCA Industry blevet en af Ekströms Glas' vigtigste leverandører af glasbeslag. Årsagen til udviklingen er ROCAs voksende produktsortiment, stærke kundeservice og hurtige leverancer. Det forklarer Ivan Calic, forretningsområdechef for planglas, interiørdesign og premiumprodukter hos Ekströms Glas.

Heavy-duty vehicle, bild av Pixabay

[FAQ] Viskersystemer til landbaserede og tunge køretøjer

Som salgschef for vores produktsortiment af viskersystemer får jeg ofte spørgsmål om, hvordan man vælger det rigtige produkt. Især når det drejer sig om landbaserede køretøjer, fx tunge køretøjer. Her er de mest almindelige spørgsmål.

Markard

"Det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt"

ROCA Industrys hængsler bruges til meget andet end møbler og både. Et eksempel er det DJ-udstyr, som den tyske virksomhed L.T. Cases har produceret i mere end 30 år, hvor de anvender Rakego-hængslet.

Essi Sundman

"Imponeret over den passion, som ROCA arbejder med"

Lasilinkki Oy, en traditionel familievirksomhed i glasindustrien, er en af ROCA's mangeårige kunder. Vi har talt med virksomhedens CEO, Essi Sundman, om samarbejdet med ROCA.

Eivind

"Problemfrit samarbejde og hurtige leverancer"

Som medejer af Hodneland Bygginnredning, en norsk producent af interiør til erhvervsbygninger, er Eivind Hodneland meget omhyggelig med, hvem hans virksomhed samarbejder med. Vi har spurgt ham, hvorfor han valgte ROCA Industry.

Specialkarmar

[Film] ROCAs unikke produktion af specialkarme

ROCA Industry har i mange år været en af de førende producenter af aluminiumskarme til glasvægge. I de seneste kvartaler er efterspørgslen på skræddersyede specialkarme steget, og derfor har vi styrket vores udstyr og ekspertise på området. Se med, når vores produktionstekniker tager dig med ind i "maskinrummet"

RD

"Vi har ingen anledning til at prøve et andet viskersystem"

Et samarbejde bygget på kommunikation og tillid, ikke mindst på grund af viskersystemet W50, som kan modstå ekstreme forhold. Sådan beskriver Nancy Bullert fra R&D Panzerglas sit firmas samarbejde med ROCA Industry, som har eksisteret i over 10 år.

Teak

Hvilken behandling er bedst til at bevare teak?

Teak er et af de mest foretrukne materialer til møbler og konstruktioner i det hele taget. Det er en af de stærkeste og mest holdbare træsorter, især når det udsættes for vejrpåvirkninger. Mange eksperter siger, at der ikke er behov for at behandle det med træbeskyttelse. Men hvis du alligevel gerne vil?

Finding hinge Bild av Ksenia Chernaya

[Guide] Find det perfekte hængsel til din indretning

I indretningens verden er det ofte de små ting, der betyder noget. En detalje, der ofte bliver overset, men som spiller en afgørende rolle for både funktionalitet og æstetik, er hængslet. I guiden her gennemgår vi de vigtigste overvejelser for at hjælpe dig med at træffe et kvalificeret valg.

Shopping Cart